Bridgerton

Av og til, når jeg gleder meg til å se en tv-serie, eller lese en bok, utsetter jeg det, når det blir tilgjengelig for meg.

Det er nesten som om jeg ønsker å glede meg lenger over muligheten som ligger i verket, enn virkeligheten i det.

Siden jeg hørte at de skulle filmatisere Julia Quinns serie om Bridgerton-søsknene, har jeg gledet meg og gruet meg. Jeg husker ikke når jeg først leste den første av bøkene om dem – men jeg vet det var bok nummer 2 i serien. Den er en av favorittbøkene mine.

The Duke and I, som er den som er grunnlaget for første sesong av Netflix-serien, leste jeg først senere.

Bridgerton kom på Netflix andre juledag. Og jeg har enda ikke sett den. Så lenge jeg ikke har gjort det, er det nemlig først og fremst bildene jeg har i hodet fra gjennomlesningen som gjelder av rollefigurene. Og uansett hvor god serien er laget, så stemmer det aldri overens med bildene i hodet mitt.

Skribent: Anne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.