Bokserie om søsken

sitat fra bok

Er du en av de som har sett Bridgerton på Netflix, og lest serien? Chloe Liese sin serie om Bergman-søsknene er ikke satt i regency-tidens England, men jeg fikk litt samme følelsen når jeg leste disse tre bøkene som når jeg leste Julia Quinn sin serie om Bridgerton-søskenene.

Som Bridgerton er det mange søsken. Og det kommer da tilsvarende, forhåpentligvis, like mange bøker som det er søsken. I hver bok er det en av søskenene som finner kjærligheten.

Det som kanskje appelerer veldig til meg i denne serien er at (så langt) så har det virkelig vært noe for alle sammen som de strever med. Only when it’s us er første boken, og helten der har mistet hørselen. I andre boken: Always only you, er heltinnen både autist og har rheumatisme. I tredje boken Ever after always, har helten og heltinnen vært gift i nesten 10 år, og har ekteskapsproblemer, og helten har angst.

Det er kanskje ikke typiske kjærlighetsromaner hvor alle er konstant perfekte, men samtidig er det så befriende og underholdende å lese. Det mest irriterende er kanskje at fjerde bok først kommer i september.

Lenke til forfatterens Amazon-side. (Jeg har kjøpt bøkene selv, men klikker du på lenken til Amazon kan det være jeg får noe tilbake. Jeg sier kan, for det har ikke skjedd enda.)

Skribent: Anne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.