Når du har livlig fantasi…

Så er det å se på liste over bivirkninger egentlig en dårlig idé. Eller å lese nyhetssaker over bivirkninger fra vaksinen.

Spesielt når du våkner midt på natten, med mensen som plutselig føles ekstra voldsom. Og klarer å sette deg selv i gang til begynnende panikkanfall.

Men når du sjekker kalenderen ser du at lignende skjedde sist du hadde mensen, og det var før vaksinen. Og hukommelsen tilsier at det faktisk har skjedd før også… Når fantasien bare får roet seg litt.

Selv før vaksinen har dette vært sommeren som kroppen og hodet ikke helt har synes var så fantastisk. Det er som senvirkning av året med koronapandemien har satt meg tilbake til nesten da jeg møtte veggen. Depresjon/angst har dukket heftigere opp igjen enn på lenge.

At nødblusset som gikk i gang i starten av perioden 2020/2021, faktisk begynner å brenne ut. At den mentale beredskapssituasjonen nyhetene fører til faktisk er så stressende at hodet ikke orker mer? (Eller om man bare blir ekstra dramatisk oppi det hele.)

Det jeg kjenner hjelper her jeg ligger i sengen kl. 02 – er faktisk å skrive denne bloggposten. På telefonen.

Musklene og hodet slapper av, når jeg får ordene ut. Og jeg burde nok også blogget oftere.

Skribent: Anne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.