Så ligger jeg her

Og er utslitt av angstanfall tidligere i dag. Triggeren var mat som satte seg i «feil spor» og dermed førte til hosteanfall og oppgulp. Generelt mer følelsen av å måtte spy enn egentlig å gjøre det. Det påfølgende panikk/angstanfallet (med diverse etterskjelvinger) var egentlig verre. For når det mentale kommer seg dit – begynner tankene å spinne på totalt irrasjonelle måter, og jeg havner i en ond sirkel.

(Googling av: hva skjer hvis mat havner i lungene… (men i ettertid innse at det var ganske heftig stykke mat i munnen, så hvis det faktisk hadde gått ned feil spor hadde jeg nok egentlig hatt store problemer med å puste…))

For å prøve å samle meg, holdt jeg på med pusteøvelser og klemte på stressball. Og det gikk greit litt.

Men endte med å legge meg ned for å roe kroppen.

Jeg ble liggende på kontorgulvet til jeg kom meg såpass at jeg orket turen hjem.

Vel hjemme, var det av med bukser og sokker og rett under dynen. Til tross for at jeg hadde sovet mer enn nok forrige natt, ble det flere timer med halvveis søvn.

Jeg føler meg litt bedre nå, men… egentlig skulle jeg være veldig happy hvis disse situasjonene hadde sluttet som jeg trodde de hadde.

Angsten og panikkanfall er noe som kom tilbake i mye større grad hos meg når korona brøt ut.

Skribent: Anne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.